Project Description

Modeli CS8100 3D

Përshkrimi

CS 8100 3D vë avantazhet e imazhit 2D dhe 3D në shtrirjen e mjekut të përgjithshëm, periodontistit, endodontistit dhe specialistëve të tjerë të praktikave të mëdha dhe të vogla.

Cdo cilësi është rindërtuar dhe ripërcaktuar për të hequr pengesat e kalimit në imazhin 2D / 3D, duke e bërë atë më të fuqishëm, miqësor dhe të përballueshëm.

Ky sistem i ofron praktikës suaj katër përfitime kryesore: shkathtësinë e një sistemi shumë-funksional me potencialin për të zgjeruar shërbimet tuaja; lehtësinë e konrolleve si për dentistët ashtu edhe për pacientët; saktësia e imazhit të lartë që ju kërkoni për të përmbushur të gjitha nevojat e dhëmbëve për një diagnozë më të saktë; dhe një akses i madh për sa i përket përballueshmërisë, shpërndarjes dhe lehtësisë së integrimit

Imazhet 3D mund të përmirësojnë standardin e kujdesit për endodontikën, implantet, operacionin oral dhe procedurat ditore të praktikës së përgjithshme.

Fushat e zgjedhura të shikimit japin atë cfarë juve ju duhët për një diagnosë më të shpejtë, më të saktë dhe më specifike.

Ju jeni të aftë të merrni imazhin e dëshiruar ndërkohë që kontrolloni madhësinë e imazhit, rezolucionin. Rajonin e interesit dhe dozën. Për sa i përket dozës, siguria e pacientit është gjithmonë prioriteti më i lartë.

Profesionistët dentare janë duke kërkuar për pajisje imazherie të cilat mund të mbulojnë të gjitha nevojat e tyre diagnostike, një investim qe gjeneron një kthesë të fuqishme. Prandaj CS 8100, i gjithanshëm dhe multifunksional, mbulon të gjithë rutinën dhe shumë nevoja të tjera të avancuara, duke e bërë ideale për një shumëllojshmëri procedurash dentare.

Tani me kosto efektive ju mund te performoni hapin e parë në panoramikë 2D, duke investiguar në thellësi me imazherinë e fuqishme 3D, ose pa mundim mund të merrni modele dixhitale 3D. Ky sistem ju mundëson ju të bëni dhe të ofronimë shumë në praktikën tuaj, duke pëmirësuar kujdesin tuaj ndaj klientit.

Të tjera