Imazh me cefalometri

2020-07-13T07:33:32+00:00

Imazh me cefalometri Merrni imazhe të jashtëzakonshme cefalometrike me shpejtësi rekordi me sistemet ekstororale të Carestream Dental. Arrijnë nivele të reja të saktësisë dhe shpejtësisë për imazhet cefalometrike. Kur bëhet fjalë për [...]