Imazh me cefalometri

Merrni imazhe të jashtëzakonshme cefalometrike me shpejtësi rekordi me sistemet ekstororale të Carestream Dental. Arrijnë nivele të reja të saktësisë dhe shpejtësisë për imazhet cefalometrike. Kur bëhet fjalë për teknologjinë cefalometrike, sistemet e imazhit të Carestream Dental ofrojnë një shkallë të re të saktësisë dhe shpejtësisë. Nga imazhet cefalometrike me një goditje deri tek skanimi më i shpejtë i cefalometrisë në botë, sistemet tona ekstororale janë krijuar për t'ju kursyer kohë dhe për të mbuluar të gjitha nevojat tuaja ortodontike.

Pavarësisht nëse preferoni CS 8100SC, CS 8100SC 3D ose CS 9300C, sistemet tona cefalometrike mbulojnë të gjitha nevojat tuaja diagnostikuese dhe gjurmuese. Sistemet tona të imazheve cefalometrike japin imazhe të jashtëzakonshme në shpejtësi rekordesh për të zvogëluar rrezikun e turbullimit të lëvizjes, për të kufizuar kohën e ekspozimit dhe për të siguruar një cilësi optimale të imazhit. Falë softuerit tonë ekskluziv të gjurmimit automatik, nuk do të duhet të kaloni dhjetë minuta duke e kthyer një kontroll në një gjurmim - mund ta kryeni punën në vetëm 90 sekonda.

Imazh me cefalometri