SS_ONE

 • 5 Dalje Instrumentash
 • Shiringe simple&smart EMS scaler Woodpecker
 • 2 kordona fiber optike
 • 1 kordon pa fiber optike
 • Krahu I asistentes me 5 dalje ,me shiringe,2 kanjula per thithje te ajrit te forte
 • 15 kontroll panelesh
 • 10 funksione te controll panetit te asistences
 • 3 Pozicione te programueshme
 • Peshtymorja me 2 lavaman te rrotullueshem
 • Dopjo e rezervave te ujit dhe disifiktimit
 • Ndenjesa lekure
 • Stoli Doktorit

Opsionet e integruara

 • LED lamp MAYA (FARO) Made in Italy
 • FARO PEDAL Made in Italy
SS_ONE