About dalerio

This author has not yet filled in any details.
So far dalerio has created 216 blog entries.

Trinias unity edition B12

2020-12-03T16:07:29+00:00

Trinias unity edition B12 Crossover FPD SMART Table SMART Touch SCORE PRO Advance Real-time artifact optimization technique, "Flex-APS„ Real-time whole peripheral observation, "SCORE Chase Trinias unity edition B12 [...]

Trinias unity edition B122020-12-03T16:07:29+00:00

Trinias systems for interventional angiography C16/C12/F12

2020-12-03T16:08:16+00:00

Trinias systems for interventional angiography C16/C12/F12 Intelligent design delivers reliable workspace SMART Touch SCORE PRO Advance Real-time artifact optimization technique, "Flex-APS„ Real-time whole peripheral observation, "SCORE Chase„ "SCORE StentView" displaying stents moving [...]

Trinias systems for interventional angiography C16/C12/F122020-12-03T16:08:16+00:00

CardioMera budget

2020-12-03T15:59:48+00:00

CardioMera budget 1, 2, 3 or 5-channel ECG Holter recording No limits in use:  free Holter software package Print-ready reports Record up to 96h CardioMera budget

CardioMera budget2020-12-03T15:59:48+00:00

Stress Test

2020-12-08T11:45:37+00:00

Stress Test Any waveform segment can be amplified and measured. Any report can be edited and confirmed. Any two reports can be selected and compared. Provë ushtrimore

Stress Test2020-12-08T11:45:37+00:00

CardiUP!3 & CardiUP!12

2020-12-03T16:01:13+00:00

CardiUP!3 & CardiUP!12 Holter ECG 3/12 recording channels Manual programming option Powerful, free software with printable reports Record up to 168h CardiUP!3 & CardiUP!12

CardiUP!3 & CardiUP!122020-12-03T16:01:13+00:00

Prince Eco

2020-06-25T10:08:04+00:00

Prince Eco Motorr Elektromekanike 3 pozicione memorje te programueshme Memorizon pozicionin e fundit me Split Kthimi ne pozicionin zero Nje krahe mbeshtetes Mbështetësja e artikuluar shumëkatëshe Vendi pa shiritin poliuretani Krahu I [...]

Prince Eco2020-06-25T10:08:04+00:00

Coral Lux

2020-06-25T09:52:31+00:00

Coral Lux Motorr Elektromekanike 3 pozicione memorje te programueshme Memorizon pozicionin e fundit me Split Kthimi ne pozicionin zero Nje krahe mbeshtetes Mbështetësja e artikuluar shumëkatëshe Vendi pa shiritin poliuretani Krahu I [...]

Coral Lux2020-06-25T09:52:31+00:00

SS_ONE

2020-06-25T09:38:53+00:00

SS_ONE 5 Dalje Instrumentash Shiringe simple&smart EMS scaler Woodpecker 2 kordona fiber optike 1 kordon pa fiber optike Krahu I asistentes me 5 dalje ,me shiringe,2 kanjula per thithje te ajrit te [...]

SS_ONE2020-06-25T09:38:53+00:00

SS_KISS

2020-06-25T09:26:00+00:00

SS_KISS Mbajtesja e Instrumenteve dhe Peshtymorja : Pa kosto shtesë ju mund të zgjidhni nëse preferoni një version të montuar ose të varur tip tip dhe një lugë qeramike ose qelqi. Unit [...]

SS_KISS2020-06-25T09:26:00+00:00