SS_KISS

Mbajtesja e Instrumenteve dhe Peshtymorja :

Pa kosto shtesë ju mund të zgjidhni nëse preferoni një version të montuar ose të varur tip tip dhe një lugë qeramike ose qelqi.

 • Unit Ergonomik
 • Pjese Silikoni te Autoklavueshme
 • Pjesa tjetër e krahut të majtë (krahu i djathtë si opsion).
 • 5 instrumente: 1 nga shiringa eko me tre drejtime, 1 shkallëzues EMS i Woodpecker i pajtueshëm me 5 këshilla të përfshira
 • 2 fibra optike kordon, 1 kordon pa fije optike. Kordonë me lidhje mes perëndimore.
 • 10 funksione te controll panetit te asistences
 • 3 Pozicione te programueshme
 • Krahu I asistences: 1 i shiringave me 3 mënyra, kanula thithëse të dyfishtë (thithje e fortë dhe e zgjuar) me 2 filtra hermetikë të veçantë.
 • Kaldaja me ujë të nxehtë
 • Llambë funksionimi LED me sensor, me intensitet deri në 30.000 luks.
 • Lavaman Qelqi ,e rrotullueshme,mgjyre e zeze,hiqet per tu lare
 • Dopjo e rezervave te ujit dhe disifiktimit
 • Ndenjesa lekure
 • Stoli Doktorit

Opsionet e integruara

 • LED lamp MAYA (FARO) Made in Italy
 • FARO PEDAL Made in Italy
SS_KISS