Planmed Clarity 2D

2020-12-04T18:12:46+00:00

Planmed Clarity 2D Individually tailored images and ideal ergonomicsWe at Planmed are committed to designing equipment that provide the best experience for both patients and professional users. With the Planmed Clarity 2D system, [...]

Planmed Clarity 2D2020-12-04T18:12:46+00:00

Sophie Classic S

2020-12-04T18:15:41+00:00

Sophie Classic S Sophie Classic S është një sistem analog i besueshëm mamografie që mund të performojë edhe në mjediset më të kërkuara dhe siguron vlerë shtesë për investimin. Sistemi kompakt dhe i [...]

Sophie Classic S2020-12-04T18:15:41+00:00