“Kush jemi”

Medical Service Engineering u krijua në 2018 nga një grup inxhinierësh të cilët kishin aftësi të ndërmerrnin mirëmbajtje klinike te makinerive dhe pajisjeve të ndryshme mjekësore.

Rreth Nesh

KLIKO MË POSHTË PËR TË PARË VIDEON

Shiko Videon

Punët tona

Shërbimet tona

Shitje Pajisje Medikale

Shitje Pajisje Dentare

Shitje Pajisje Laboratori

Instalim

Diagnostifikim

Mirëmbajtje

Shitje

Instalim

Mirëmbajtje