Project Description

Modeli CS1200

Përshkrimi

Cilësi e lartë imazhi në një cmim të përballueshëm, e thjeshtë për tu përdorur dhe për tu shpërndarë, e përballueshmja CS 1200 sjell imazherinë intraorale të cilësisë së lartë ne duart taja. Bëni imazhe intraorale të cilësisë së lartë. Sjell imazhe me resolutë të larte (1024 x 768), CS 1200 tregon dhe detajet më të vogla.

Si një pikë hyrje e përballueshme në imazherinë dixhitale, CS 1200 sjell imazherinë intraorale të cilësisë së lartë brenda mundësive të cdo praktike.

E lehtë për tu shpërndarë, kapni imazhet e pacientëve tuaj dhe shikojini ato direkt nga CS 1200.

Me aftesinë për të ruajtur deri në 300 imazhe te kamera, CS 1200 eliminon nevojën për karta memorie apo kompjutera në cdo operatory. Duke mbështetur ekranin e kompjuterit dhe atë analog, lidhjet e drejtpërdrejta të kamerës sigurojnë shpërndarje të shpejtë dhe të lehtë midis operatoreve. Dizenjuar për konfort Lightweight dhe kompakte, CS 1200 përshtatet lehtë për të gjitha madhësitë dhe minimizon lodhjen e përdoruesit. Ndërkohë, koka rrotulluese e kameras dhe forma e përshtatshme sigurojnë rehatinë e pacientit.

E lehtë në përdorim, CS 1200 përmban një sistem ndricimi 6-LED i cili automatikisht siguron imazhi me ndricim perfekt në cdo lloj drite. Fokusi i gjerë i kameras kap një variatet pamjesh intraorale.

Të tjera