CS 3600

Hyni në epokën tjetër të skanimit intraoral me skanuesin intraoral CS 3600 dhe programin CS ScanFlow. Saktësia e provuar. Skedarët e hapur. Kapaciteti i pakufizuar i rrjedhës së punës. Opsione të zgjeruara të përpunimit. Eksport me një klik. Aftësitë e ekranit të prekjes. Me një rrjedhë pune të re, plotësisht të hapur dhe karakteristika të përparuara, mundësitë janë të pafundme. Që prej fillimit të saj në vitin 2016, CS 3600 është konfirmuar vazhdimisht nga hulumtimet klinike ndërkombëtare të palëve të treta në implantologjinë me gojë dhe dallueshmërinë e linjës së përfundimit. Procesi ynë i skanimit është i drejtpërdrejtë dhe intuitiv. Fillimi është aq i lehtë sa hapja e softuerit dhe fillimi i skanimit tuaj. ndiqni Pasi skanimi juaj bazë të jetë i plotë, mund të çdo rrjedhë pune. Ju gjithashtu mund të kaloni në indikacione ose trajtime të ndryshme klinike. Një proces i thjeshtë me katër hapa ju mban në rrugën e duhur, duke ju udhëhequr që nga fillimi deri në fund. Në praktikën tuaj, çdo sekondë llogaritet.

Cdo hap shtesë gjatë bërjes së imazhit është një shpërqëndrim nga puna juaj e përditshme. Për fat të mirë, kur skanimi dixhital është bërë i thjeshtë, ju keni më shumë kohë për diagnostikim, planifikim të trajtimit dhe, më e rëndësishmja, kohë për t’u përqendruar në ato që kanë vërtet rëndësi – kujdesi për pacientët tuaj.

Modeli CS 3600