Halcyon

  • Radioterapi e optimizuar e drejtuar nga imazhi: Inxhinierizuar për të thjeshtuar dhe forcuar pothuajse çdo aspekt të IMRT vëllimore të drejtuar nga imazhi
  • Kolimator multileaf me dy shtresa të gjeneratës së re: Dizajni unik MLC mundëson modulim të lartë me rrjedhje të ulët për çdo fushë ose hark.
  • Trajtim me shpejtësi të lartë: me shpejtësi Gentry 4 RPM, shpërndarje RapidArc me 2 RPM, dhe lëvizje e shpejtë MLC mundësojnë trajtime cilësore me shpejtësi të paprecedente
  • Efikasitet i përmirësuar i workflow: Workflow e standardizuara të punës janë të thjeshta për t’u zotëruar në mënyrë që klinikantët të kalojnë më shumë kohë me pacientët
  • Rehati dhe siguri në qenderzimin e pacientit: Sistemi i qetë me lëvizje të qetë dhe qasje të lehtë i mban pacientët të qetë dhe të përqendruar
  • E thjeshtë për t’u përdorur: Imazhi dhe trajtimi në vetëm nëntë hapa – dhe qëndroni të përqendruar tek pacientët tuaj
Halcyon