MobileArt Eco

  • Trupi i ekuilibruar mirë mundëson lëvizje të lehtë dhe pozicionim në shtrat
  • Imazhe me cilësi të lartë përmes një inverteri 60 kHz që siguron për një kohë të shkurtër ekspozimi
  • Lehtesisht i përdorshem
MobileArt Eco