Modeli CS1500

Fokus automatik i vërtetë

Si syri i njeriut, lentet e kameras automatikisht në mënyrë teknologjike fokusojnë distancën midis kameras dhe objektit të filuar, pa pasur nevojë për rregullime manuale.

Resultati: Imazhe të kapura qartë dhe me detaje, pa asnje përpjekje. Rosolute dhe fokusi më i mirë.

Liri pa tela

E disponueshme si në versionet wireless, ashtu edhe me tela, konfigurimi pa tel i kamerës CS 1500 përmban teknologjinë Wi-Fi më të mirë, për të siguruar zgjidhje fleksible dhe të lëvizsshme për nevojat imazherike. Duke ofruar kohë më të shpejtë transmetimi, më shumë stabilitet, më pak zhurmë se pajisjet e tjera analoge pa tela, kamera e CS 1500 ofron besueshmëri makismale, ndërkohë që sjell të njëjtën cilësi imazhi si versioni me tela.

Modeli CS1500