Planmed Clarity 2D

  • Imazhe të përshtatura individuale dhe ergonomi ideale

Ne në Planmed jemi të përkushtuar të krijojmë pajisje që ofrojnë përvojën më të mirë si për pacientët ashtu edhe për përdoruesit profesionistë. Me sistemin e planifikuar të qartësisë 2D, rrjedha e punës suaj mamografie është marrë në nivelin tjetër.

Softueri i Planifikuar i Qartësisë dhe Qartësia e Planifikuar ™ Flow sigurojnë një përvojë të qartë dhe të thjeshtuar të përdoruesit. Rrjedha e punës e personalizueshme lehtëson punën e përditshme të teknologëve duke i lejuar ata të përqendrohen më shumë te pacienti. Ndërfaqja e përdoruesit e Planifikuar e Qartësisë së Rrugës me prekje të dyfishtë mundëson qasje të lehtë në funksionet e njësisë. Pas përpunimit të planifikuar për kontrast, mprehtësi dhe shkëlqim mund të rregullohen mirë për të arritur imazhin e përsosur për nevojat individuale të çdo radiologu.

  • Krijuar për ju dhe pacientët tuaj

Komoditeti i përdoruesit dhe performanca optimale e rrjedhës së punës garantohen nga funksione plotësisht të motorizuara, lëvizje izocentrike të krahut C dhe vendosje ergonomike të njësive të kontrollit. Ndërfaqja e përdoruesit e Planifikuar e Qartësisë Fluturon udhëzon teknologët përmes mënyrave të ndryshme të imazhit, si dhe kalibrimeve në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë. Për më tepër, përdoruesi mund të dërgojë imazhe paraprake në programin Planified Clarity Flow për të lehtësuar pozicionimin

Planmed Clarity 2D