RADspeed fit Plus

  • Njësi ultra kompakte me rreze X. Permbush nevojat tuaja dhe e lehte ne perdorim
  • Cilesi e larte imazhi
  • Me 432 programe anatomike
  • Mbulimi i gjerë radiografik përmes lëvizjes tabletop të kombinuar me tubin me rreze X
  • Sistemi elektrik magnetik i bllokimit ofron pozicionim të saktë dhe të lehtë
  • Menyra e montimi te tubit te rrezeve X ofron mundesine e e ekzaminimit me barrele dhe karroce me rrota
  • Platformë e gatshme DR për shkallëzim
RADspeed fit Plus