Modeli CS1500

2021-01-20T16:19:16+00:00

Modeli CS1500 Fokus automatik i vërtetë Si syri i njeriut, lentet e kameras automatikisht në mënyrë teknologjike fokusojnë distancën midis kameras dhe objektit të filuar, pa pasur nevojë për rregullime manuale. Resultati: [...]

Modeli CS15002021-01-20T16:19:16+00:00

Modeli CS1200

2021-01-19T18:57:33+00:00

Modeli CS1200 Cilësi e lartë imazhi në një cmim të përballueshëm, e thjeshtë për tu përdorur dhe për tu shpërndarë, e përballueshmja CS 1200 sjell imazherinë intraorale të cilësisë së lartë ne [...]

Modeli CS12002021-01-19T18:57:33+00:00