CS 3700

2021-01-20T16:26:35+00:00

CS 3700 Skanimi pa kompromis. Përvoja e skanimit të performancës së lartë. CS 3700 jep një përvojë skanimi të performancës së lartë që ju merr në çdo drejtim që dëshironi të shkoni. [...]

CS 37002021-01-20T16:26:35+00:00

CS 3600

2021-01-20T16:26:00+00:00

CS 3600 Hyni në epokën tjetër të skanimit intraoral me skanuesin intraoral CS 3600 dhe programin CS ScanFlow. Saktësia e provuar. Skedarët e hapur. Kapaciteti i pakufizuar i rrjedhës së punës. Opsione [...]

CS 36002021-01-20T16:26:00+00:00