Polaris 50

2021-01-19T19:38:28+00:00

Polaris 50 Llambë e përshtatëshme për mikrokirurgji Kontrast i lartë, dritë e qëndrueshme Fleksibël dhe i lehtë për t’u përdorur Intensiteti i dritës deri në 60,000 lux me funksion të zbehtë Temperatura [...]

Polaris 502021-01-19T19:38:28+00:00

Polaris 600

2021-01-19T19:37:50+00:00

Polaris 600 Dritë kirurgjikale premium Dorezë e sterilizueshme me kontroll intuitiv të prekjes Intensiteti i dritës deri në 160,000 lux 4 temperatura ngjyrash të ndryshme (3,800K, 4,400K, 5,000K, 5,600K) Kamera HD e [...]

Polaris 6002021-01-19T19:37:50+00:00

Polaris 100/200

2021-01-19T19:37:10+00:00

Polaris 100/200 Dritë kirurgjikale premium me funksione themelore Dorezë e sterilizueshme Intensiteti i dritës deri në 160,000 lux 3 temperatura ngjyrash të ndryshme (4,400K, 5,000K, 5,600K) Endolight me 300 lux 3 diametra [...]

Polaris 100/2002021-01-19T19:37:10+00:00