EDGE

2021-01-19T19:05:58+00:00

EDGE Shpërndarjet e dozave: Jepni doza të sakta në tumoret e mushkërive, trurit, shpinë dhe zonave të tjera të trupit ku tregohet rrezatimi. Ndiqni pozicionin e tumorit në kohë reale: Llogaritni saktësisht [...]