Modeli CS8100 2D

Zbuloni thjeshtësine e imazherisë kompakte panoramike. Carestram Dental po ripërkufizon imazherine panoremike me CS 8100 më të re. Njesia panoramile e thjeshtë dhe e shkëlqyer është ideal për përdorim të përditshëm.

Përzierja e teknologjisë së përparuar, të sofistikuar në një sistem jashtëzakonisht të thjeshtë dhe kompakt, CS 8100 e bën pozicionimin më të lehtë, përvetësimin e figurave më të shpejtë dhe cilësinë e imazhit më të arritshëm. E thënë thjesht, është pikërisht ajo që ju nevojitet për të thjeshtuar rrjedhën tuaj të punës, për të përmirësuar përdorshmërinë dhe për të bërë diagnoza më të sakta, në kohë reale që ndonjëherë.

  • Perfekte për nevojat e përditshmë panoramike
  • Rezultate imazherike me cilësi të lartë
  • Vlera e jashtëzakonshme për para
  • Me shkëlqim, ultra-kompakt dhe elegant
  • Zgjidhja “Plug-and-pan” – e thjeshtë për t’u instaluar, mësuar dhe përdorur
  • Teknologji ekskluzive 2D +.

Imazhe të mprehta, me cilësi të lartë, pa artifakte Gjenerojnë imazhe të mprehta, të hollësishme dhe të kundërta me CS 8100. Kur kombinohen me gjeneratorin e tij me frekuencë të lartë, sensorin e përparuar të njësisë Active Pixel CMOS, sistemin e lëvizjes pa dridhje dhe pikë fokale 0,5 mm siguroni kapjen e imazhit kristal të qartë brenda sekondave. Me vetëm një klik, ju madje mund të përmirësoni kontrastin dhe mprehtësinë duke përdorur filtrat tanë të fuqishëm pa artifakte. Rezultate të lehta me cilësi të lartë. Me ndërfaqen e tij intuitive dhe softuerin imazherik të lehtë në përdorim, CS 8100 bën kontrolle  të shpejta dhe të thjeshta. Programet e paravendosura dhe cilësimet automatike të ekspozimit zvogëlojnë gabimet, ndërsa udhëzimet e qarta ndihmojnë pozicionimin e pacientit në mënyrë korrekte. Plus, programe të shumta anatomike përshtaten në morfologjinë e nofullës së pacientëve tuaj për rezultate më të sakta.

Modeli CS8100 2D