Prince Eco

2020-06-25T10:08:04+00:00

Prince Eco Motorr Elektromekanike 3 pozicione memorje te programueshme Memorizon pozicionin e fundit me Split Kthimi ne pozicionin zero Nje krahe mbeshtetes Mbështetësja e artikuluar shumëkatëshe Vendi pa shiritin poliuretani Krahu I [...]

Prince Eco2020-06-25T10:08:04+00:00

Coral Lux

2020-06-25T09:52:31+00:00

Coral Lux Motorr Elektromekanike 3 pozicione memorje te programueshme Memorizon pozicionin e fundit me Split Kthimi ne pozicionin zero Nje krahe mbeshtetes Mbështetësja e artikuluar shumëkatëshe Vendi pa shiritin poliuretani Krahu I [...]

Coral Lux2020-06-25T09:52:31+00:00

SS_ONE

2020-06-25T09:38:53+00:00

SS_ONE 5 Dalje Instrumentash Shiringe simple&smart EMS scaler Woodpecker 2 kordona fiber optike 1 kordon pa fiber optike Krahu I asistentes me 5 dalje ,me shiringe,2 kanjula per thithje te ajrit te [...]

SS_ONE2020-06-25T09:38:53+00:00

SS_KISS

2020-06-25T09:26:00+00:00

SS_KISS Mbajtesja e Instrumenteve dhe Peshtymorja : Pa kosto shtesë ju mund të zgjidhni nëse preferoni një version të montuar ose të varur tip tip dhe një lugë qeramike ose qelqi. Unit [...]

SS_KISS2020-06-25T09:26:00+00:00