MobileArt Eco

2021-01-19T19:54:07+00:00

MobileArt Eco Trupi i ekuilibruar mirë mundëson lëvizje të lehtë dhe pozicionim në shtrat Imazhe me cilësi të lartë përmes një inverteri 60 kHz që siguron për një kohë të shkurtër ekspozimi [...]

MobileArt Eco2021-01-19T19:54:07+00:00

MobileArt Evolution MX7

2021-01-19T19:53:14+00:00

MobileArt Evolution MX7 Tub i rrezeve X me spot te dyfishte focal dhe me anode me kapacitet nxehtesie 300kHU Perfiormance tejet e larte Ekspozim i ulet ndaj dozave te rrezeve X DR- [...]

MobileArt Evolution MX72021-01-19T19:53:14+00:00

MobileDaRt Evolution MX8c

2021-01-19T19:52:27+00:00

MobileDaRt Evolution MX8c Pozicionimi, ekspozimi nga çdo drejtim Verifikimi i figurës në vend në një monitor të madh LCD Menaxhim i rrezatimit Projektuar për mbulesa të pajisjeve sterile IP57 I papërshkueshëm nga [...]

MobileDaRt Evolution MX8c2021-01-19T19:52:27+00:00

RADspeed fit Plus

2021-01-19T19:51:45+00:00

RADspeed fit Plus Njësi ultra kompakte me rreze X. Permbush nevojat tuaja dhe e lehte ne perdorim Cilesi e larte imazhi Me 432 programe anatomike Mbulimi i gjerë radiografik përmes lëvizjes tabletop [...]

RADspeed fit Plus2021-01-19T19:51:45+00:00

RADspeed Pro MC

2021-01-19T19:51:03+00:00

RADspeed Pro MC Sistemi radiografik i montuar në tavan Gjenerator superior me teknologji inverter me frekuencë të lartë Lëvizjet vertikale të sinkronizuara të njësisë së tubit me rreze X dhe tavolines Bucky [...]

RADspeed Pro MC2021-01-19T19:51:03+00:00

RADspeed Pro EDGE

2021-01-19T19:50:04+00:00

RADspeed Pro EDGE Ekzaminim fleksibël me liri në zgjedhjen e pozicioneve të trupit Më pak objekte metalike e bëjnë Tomosintezën veçanërisht të dobishme për aplikimet e ortopedisë Imazhe me ekspozim të ulët [...]

RADspeed Pro EDGE2021-01-19T19:50:04+00:00