Prince Eco

2020-06-25T10:08:04+00:00

Prince Eco Motorr Elektromekanike 3 pozicione memorje te programueshme Memorizon pozicionin e fundit me Split Kthimi ne pozicionin zero Nje krahe mbeshtetes Mbështetësja e artikuluar shumëkatëshe Vendi pa shiritin poliuretani Krahu I [...]

Prince Eco2020-06-25T10:08:04+00:00

Coral Lux

2020-06-25T09:52:31+00:00

Coral Lux Motorr Elektromekanike 3 pozicione memorje te programueshme Memorizon pozicionin e fundit me Split Kthimi ne pozicionin zero Nje krahe mbeshtetes Mbështetësja e artikuluar shumëkatëshe Vendi pa shiritin poliuretani Krahu I [...]

Coral Lux2020-06-25T09:52:31+00:00

SS_ONE

2020-06-25T09:38:53+00:00

SS_ONE 5 Dalje Instrumentash Shiringe simple&smart EMS scaler Woodpecker 2 kordona fiber optike 1 kordon pa fiber optike Krahu I asistentes me 5 dalje ,me shiringe,2 kanjula per thithje te ajrit te [...]

SS_ONE2020-06-25T09:38:53+00:00

SS_KISS

2020-06-25T09:26:00+00:00

SS_KISS Mbajtesja e Instrumenteve dhe Peshtymorja : Pa kosto shtesë ju mund të zgjidhni nëse preferoni një version të montuar ose të varur tip tip dhe një lugë qeramike ose qelqi. Unit [...]

SS_KISS2020-06-25T09:26:00+00:00

Modeli CS8100 2D

2020-11-30T17:22:42+00:00

Modeli CS8100 2D Discover the simplicity of compact panoramic imaging Carestream Dental is redefining panoramic imaging with the new CS 8100—the sleek and simple panoramic unit that’s ideal for everyday use. [...]

Modeli CS8100 2D2020-11-30T17:22:42+00:00

Modeli CS2100

2020-11-30T17:43:35+00:00

Modeli CS2100 Simple and affordable high frequency x-ray unit. With the next generation CS 2100 intraoral x-ray system, high frequency technology is more affordable than ever. Designed for dental professional seeking ease [...]

Modeli CS21002020-11-30T17:43:35+00:00

CS 3600

2020-11-30T18:01:18+00:00

CS 3600 Enter the next era of intraoral scanning with the CS 3600 intraoral scanner and CS ScanFlow software. Proven accuracy. Open files. Unlimited workflow capacity. Expanded processing options. One-click export. Touchscreen capabilities. [...]

CS 36002020-11-30T18:01:18+00:00

Modeli CS8100 3D

2020-11-30T17:23:41+00:00

Modeli CS8100 3D The CS 8100 3D puts the advantages of 2D and 3D imaging in the reach of the general practitioner, periodontist, endodontist and other specialists of practices large and small. Every [...]

Modeli CS8100 3D2020-11-30T17:23:41+00:00

Modeli CS2200

2020-11-30T17:43:58+00:00

Modeli CS2200 Performance. Operational ease. Safety. The next generation CS 2200 intraoral x-ray system is designed for performance and safety. Featuring an intuitive and userfriendly design, the unit’s very high-frequency (DC) x-ray generator [...]

Modeli CS22002020-11-30T17:43:58+00:00

Modeli CS1200

2020-11-30T17:27:15+00:00

Modeli CS1200 Superior image quality at an affordable price Easy to use and share, the affordable CS 1200 puts high-quality intraoral imaging within your reach. Capture high quality intraoral images. Delivering high image [...]

Modeli CS12002020-11-30T17:27:15+00:00